Βελτιώστε το μάρκετινγκ βίντεο με υπότιτλους

26 Οκτ 2020


Αυξήστε τον αντίκτυπο των μηνυμάτων βίντεο στο διαδίκτυο προσθέτοντας υπότιτλους. Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό και πώς μπορεί να γίνει εύκολα;

Στο FaceBook, στο YouTube, στο Vimeo και σε άλλα κανάλια, υπάρχουν δισεκατομμύρια άλλα βίντεο εκτός από τα βίντεό σας. Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν τα βίντεό τους ως εργαλείο μάρκετινγκ για να βρουν νέους πελάτες ή να προσφέρουν στους υπάρχοντες πελάτες μια καλύτερη εμπειρία με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Για να αυξήσετε τον αντίκτυπο και την απήχηση του μηνύματός σας στο διαδίκτυο, είναι πολύ σημαντικό να υποτιτλίζετε τα βίντεό σας. Μόνο τότε οι μηχανές αναζήτησης θα μπορέσουν να κατανοήσουν το μήνυμά σας όπως το εννοούσατε. Και μπορούν να το δείξουν σε όσους ενδιαφέρονται και έτσι να αυξήσουν τη βαθμολογία SEO σας. Με την υπόθεση ότι ο ήχος είναι απενεργοποιημένος όταν οι άνθρωποι είναι στη δουλειά, κάθονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή κρέμονται στον καναπέ. Μόνο με υπότιτλους θα καταλάβει ο θεατής τι έχετε να πείτε και ο χρόνος προβολής θα αυξηθεί.

Αυτό κάνει το βίντεό σας να ξεχωρίζει καλύτερα, εν μέρει επειδή το κείμενο «κινείται» και έτσι προσελκύει την προσοχή. Έτσι εμφανίζεται το μήνυμά σας σε αυτήν την σχεδόν άπειρη συλλογή βίντεο στο διαδίκτυο. Εάν υποβάλετε υπότιτλους στο βίντεό σας σε διαφορετικές γλώσσες, θα αυξήσετε την απήχησή σας προσεγγίζοντας ένα πιο διεθνές κοινό.

Με το VoiceToScript, κάναμε εύκολο τον υποτιτλισμό. Μπορείτε να ανεβάσετε οποιαδήποτε μορφή βίντεο και θα λάβετε ένα αρχείο υποτίτλων βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά μέσω email. Το αρχείο μπορεί να ενημερωθεί με ένα κανονικό πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου για την τελευταία πινελιά και στη συνέχεια να μεταφορτωθεί στο YouTube, το FaceBook, το Vimeo ή άλλες πλατφόρμες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να υποτιτλίσετε τα νέα σας βίντεο καθώς και τα υπάρχοντα. Όλες οι πλατφόρμες έχουν γράψει σαφείς οδηγίες για αυτό. Σύνδεσμος οδηγιών YouTube.


Ομιλία --> κείμενο

Αυτόματη μετατροπή ομιλίας σε κείμενο με AI και επεξεργασία της στο Word.

Ήχος και Βίντεο

Ανεβάστε την (πολύγλωσση) ηχογράφηση σας και λάβετε το κείμενο μέσω email.

Ασφαλές και αξιόπιστο.

Ακρίβεια έως και 98%! Υποστηρίζει επίσης δίγλωσσες μεταγραφές.
Σε περισσότερες από 50 γλώσσες.