Forbedre videomarkedsføringen din med undertekster

26 okt 2020


Øk effekten av Internett-videomeldinger ved å legge til undertekster. Hvorfor er dette så viktig og hvordan kan det gjøres enkelt?

På Facebook, YouTube, Vimeo og andre kanaler er det milliarder av andre videoer i tillegg til videoene dine. De fleste bedrifter bruker videoene sine som et markedsføringsverktøy for å finne nye kunder, eller gi eksisterende kunder en bedre opplevelse med produktene eller tjenestene deres.

For å øke virkningen og rekkevidden til budskapet ditt på internett, er det svært viktig å tekste videoene dine. Først da vil søkemotorer kunne forstå budskapet ditt slik du mente det skulle være. Og de kan vise det til de som er interessert og dermed øke SEO-poengsummen din. Forutsatt at lyden er av når folk er på jobb, sitter i offentlig transport eller henger i sofaen. Bare med undertekster vil seeren forstå hva du har å si og seertiden vil øke.

Dette gjør at videoen din skiller seg bedre ut, blant annet fordi tekst 'beveger seg' og dermed tiltrekker seg oppmerksomhet. Det er slik budskapet ditt kommer frem i den nesten uendelige samlingen av videoer på internett. Hvis du tekster videoen din på forskjellige språk, vil du gjøre rekkevidden enda større ved å nå et mer internasjonalt publikum.

Med VoiceToScript har vi gjort teksting enkelt. Du kan laste opp alle videoformater, og du vil motta en undertekstfil i løpet av få minutter på e-post. Filen kan oppdateres med en vanlig teksteditor for prikken over i-en og deretter lastes opp til YouTube, FaceBook, Vimeo eller andre plattformer. På denne måten kan du tekste dine nye videoer så vel som dine eksisterende. Alle plattformer har skrevet klare instruksjoner for dette. YouTube instruksjonslink.


Tale -> tekst

Konverter tale til tekst automatisk med AI og rediger den i Word.

Lyd og video

Last opp ditt (flerspråklige) opptak og få teksten på e-post.

Sikker og pålitelig.

Nøyaktig opptil 98 %! Støtter også tospråklige transkripsjoner.
På over 50 språk.