Ny! Tospråklige transkripsjoner automatisert med AI.

21 feb 2024

I dagens fartsfylte verden er behovet for effektive og nøyaktige transkripsjonstjenester høyere enn noen gang. VoiceToScript, et ledende transkripsjonsverktøy, har nå introdusert støtte for å lage tospråklige transkripsjoner. Denne banebrytende funksjonen åpner for en verden av muligheter for forskere, journalister og fagfolk som jobber med tospråklig innhold.

Ved å bruke innovativ teknologi til VoiceToScript kan brukere strømlinjeforme transkripsjonsprosessen og fokusere på innholdet i intervjuene. Enten du er journalist, forsker eller profesjonell som jobber med tospråklig innhold, tilbyr disse verktøyene en verdifull løsning for å administrere og analysere intervjuene dine effektivt.


veiskilt for å støtte tospråklig transkripsjonsretning Automatisk transkripsjon av tospråklige intervjuer innebærer bruk av banebrytende teknologi for å konvertere talte ord på to språk til skriftlig tekst sømløst. Prosessen begynner vanligvis med å laste opp den innspilte intervjulydfilen til et transkripsjonsverktøy som støtter tospråklig transkripsjon. Verktøyet analyserer deretter lyden, gjenkjenner og transkriberer talen på begge språkene samtidig. Avanserte talegjenkjenningsalgoritmer skiller mellom språkene som snakkes, og transkriberer hvert segment nøyaktig på det respektive språket. Maskinlæringsmodeller bidrar til å forbedre nøyaktigheten ved å kontinuerlig lære og tilpasse seg ulike aksenter, dialekter og talemønstre. Sluttresultatet er en tospråklig transkripsjon som fanger opp samtalen, slik at brukerne enkelt kan få tilgang til, søke og analysere innholdet. Denne automatiserte prosessen sparer ikke bare tid og krefter, men sikrer også integriteten og nøyaktigheten til det transkriberte innholdet, noe som gjør det til et uvurderlig verktøy for forskere, journalister og fagfolk som arbeider med flerspråklig innhold.


Detaljerte instruksjoner finner du på voicetoscript.com/how-to-transcribe


Har du spørsmål om VoiceToScript' transkripsjonstjenester? Kontakt oss eller send dem via e-post til support@voicetoscript.com .


Tale -> tekst

Konverter tale til tekst automatisk med AI og rediger den i Word.

Lyd og video

Last opp ditt (flerspråklige) opptak og få teksten på e-post.

Sikker og pålitelig.

Nøyaktig opptil 98 %! Støtter også tospråklige transkripsjoner.
På over 50 språk.