VoiceToScript forklart

21 des 2022

VoiceToScript er den automatiserte transkripsjonstjenesten som gjør transkribering av lyd- og videoinnhold raskt, enkelt og rimelig.

Vår AI-drevne transkripsjonstjeneste bruker banebrytende teknologi for å gi deg nøyaktige og pålitelige transkripsjoner på få minutter. Enten du er journalist, forsker, podcaster eller noen som trenger å transkribere lyd- eller videoinnhold, er tjenesten vår designet for å gjøre livet ditt enklere.

Hvorfor velge vår automatiske transkripsjonstjeneste?
  • Raske og nøyaktige transkripsjoner: Våre avanserte algoritmer sikrer at transkripsjonene dine fullføres raskt og nøyaktig, slik at du kan fokusere på arbeidet ditt.
  • Enkel å bruke: Vår brukervennlige plattform gjør det enkelt å laste opp lyd- eller videofiler og motta transkripsjoner på få minutter.
  • Rimelige priser: Vi tilbyr konkurransedyktige priser som er skreddersydd for dine behov, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å knuse banken
  • Sikkert og konfidensielt: Personvernet ditt er vår høyeste prioritet. Vi bruker bransjestandardkryptering for å holde dataene dine trygge og konfidensielle.
  • Kundestøtte: Vårt dedikerte kundestøtteteam er tilgjengelig for å svare på spørsmålene dine og hjelpe deg med eventuelle problemer du måtte ha.
Kom i gang i dag og opplev fordelene med vår automatiske transkripsjonstjeneste selv. Bare last opp lyd- eller videofilene dine, så tar vi oss av resten. Registrer deg nå og få din første transkripsjon gratis!

Har du spørsmål om våre transkripsjonstjenester? Kontakt oss eller send dem via e-post til support@voicetoscript.com .

Tale -> tekst

Konverter tale til tekst automatisk med AI og rediger den i Word.

Lyd og video

Last opp ditt (flerspråklige) opptak og få teksten på e-post.

Sikker og pålitelig.

Nøyaktig opptil 98 %! Støtter også tospråklige transkripsjoner.
På over 50 språk.